Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega del diagnòstic, prevenció i tractament de les malposicions dentàries i de les deformitats del maxil·lars. Té com objectiu obtenir la millor posició de les dents amb la finalitat d’aconseguir una mossegada adequada per una òptima masticació i una correcta aparença estètica.

Si no li agrada el seu somriure, si les seves dents estan mal col·locades o si no pot tancar bé la boca, un tractament d’ortodòncia pot ajudar-lo a corregir aquestes alteracions i millorar així el seu somriure.

Sobretot, és molt important fer una revisió d’ortodòncia als nens d’entre 6 i 8 anys per prevenir qualsevol alteració. Segons l’edat i cada cas, s’utilitzen diferents tipus d’aparells: bràquets metàl·lics, bràquets estètics o ceràmics, aparells amovibles, ortodòncia lingual, ortodòncia invisible.

Ortodòncia Girona Platja d´Aro - Cesaden

A CESADEN trobarà molts avantatges per fer-se el tractament d’ortodòncia:

 • La primera visita i l’estudi inicial són gratuïts, amb radiografies, fotografies digitals, diagnòstic i el pressupost inclosos.
 • Les revisions de control als nens fins a l’inici del seu tractament.
 • Un finançament a mida sense interessos.

 

 • Ortodòncia invisible

  Ortodòncia invisible

  Permet corregir i modificar la posició de les dents amb alineadors invisibles dissenyats i fabricats a mida per garantir la màxima efectivitat i comoditat.

  Més info

 • Ortodòncia convencional

  Ortodòncia convencional

  És aquella en la que fem servir els bràquets. Es col·loquen a la part externa de la dent. Existeixen diferents tipus de materials.

  Més info

 • Bràquets SAR

  Bràquets SAR

  És l’únic sistema fix de tractament que ofereix arcs i bràquets exclusivament de posar i treure. Capaç de tractar tots els tipus de maloclusió.

  Més info