Odontologia conservadora

Odontologia conservadora

En salut dental, la prevenció és molt important. Com diu el refrany: “Més val prevenir que curar.” Per això, és important tenir uns bons hàbits d’higiene i fer-se una revisió dental com a mínim un cop l’any. Una mala alimentació, hàbits higiènics inadequats o, simplement, factors hereditaris poden afectar les dents i provocar els problemes més comuns, com ara la càries, la gingivitis o altres alteracions.

Segons la gravetat del problema, i per conservar al màxim les dents, és determinarà un tipus de tractament o un altre. Els més comuns són obturacions (o empastaments) extraccions, endodòncies, tractaments periodontals, etc.

A CESADEN cuidem el teu somriure amb revisions dentals.

 • Endodòncia

  Endodòncia

  L’endodòncia consisteix en l’eliminació del teixit pulpar (nervi) infectat, amb la finalitat de conservar la dent i mantenir la seva funció masticatòria.

  Més info

 • Periodòncia

  Periodòncia

  La malaltia periodontal es caracteritza per la destrucció progressiva dels teixits que envolten les arrels de les dents.

  Més info

 • Higiene dental

  Higiene dental

  La higiene dental és un procediment que té la finalitat d’eliminar la placa bacteriana i el càlcul acumulat dins de les genives.

  Més info