Estètica dental

L’estètica dental és la part de l’odontologia que s’encarrega d’estudiar i corregir l’estètica de les dents, les genives i el somriure de cada persona. A partir d’aquest estudi previ podem millorar la imatge de la persona i la seva autoestima, gràcies a la utilització de restauracions estètiques totalment de ceràmica sense metall. En l’actualitat, no es pot concebre que en un tractament d’estètica dental hi intervinguin metalls. És molt important utilitzar les corones totalment de ceràmica perquè s’aconsegueixen excel·lents resultats.

Els sistemes blanquejadors també ens ofereixen, en molts casos, una molt bona solució quan la dentició té un bon estat de salut. El resultat d’aquests tractaments estètics aporten a la persona una gran seguretat en si mateixa i ajuden a eliminar qualsevol complex estètic referit a la boca o al somriure. Si vostè creu que el seu somriure necessita una millora estètica, vingui a la clínica CESADEN, on li farem un estudi exhaustiu del seu cas i li explicarem totes les possibilitats i alternatives per millorar la seva imatge.

 • Carilles dentals

  Carilles dentals

  Són una solució estètica ràpida i que ofereix grans resultats a l'hora d'emmascarar anomalies en el color, forma i/o mida de les dents.

  Més info

 • Emblanquiment dental

  Emblanquiment dental

  Tenir un somriure blanc ara és possible gràcies als sistemes blanquejadors d’última generació. Un procés senzill amb uns resultats ràpids i espectaculars.

  Més info