Contacta amb nosaltres

Torni de vacances amb un somriure sa i bonic. Ara és molt senzill. Només ha de seguir les passes següents:

1

Contacte previ sense cost

Suggerim que es faci una Radiografia Panoràmica al seu país i ens l’enviï per via correu electrònic perquè tinguem una referència aproximada de l’estat de la seva boca i puguem així fer una valoració de la millor manera possible.

Faci’ns la seva consulta per telèfon al +34 972 81 87 66, o bé una consulta on-line a www.cesaden.com. Aquí pregunti’ns tot el vulgui saber sobre els tractaments que li interessin i rebrà l’assessoria necessària per prendre una decisió. Finalment, confeccionarem un pressupost i un pla de tractament on-line a la seva mida.

2

Confirmació del tractament i opció de Turisme Dental

Quan decideixi el tractament que vol seguir, ens ho confirma i ens indica la disponibilitat que té per viatjar. Haurà d’escollir quines de les opcions següents prefereix:

  • A) Només el tractament dental requerit.
  • B) Tractament dental + vol i transport.
  • C) Tractament dental + vol, transport i estada.
  • D) Tractament dental + vol, transport, estada i activitats turístiques.
  • VIP) Tractament dental + transport, estada i activitats + utilització de l’Heliport o amarrador a partir de 15 metres.

Llavors, elaborarem el pressupost complet a la seva mida.

3

Reserva

Ens confirmarà l’opció requerida i concretarem la data del seu viatge.

4

L’arribada

Si la seva opció inclou vol a la seva arribada a l’aeroport serà rebut per una de les nostres amfitriones, que l’acompanyarà en tots els seus trasllats aeroport-hotel-clínica.

5

Estada i tractaments

L’equip de turisme dental l’acompanyarà durant tota la seva estada i estarà disponible en totes les sessions que el seu tractament ho requereixi.

 

6

Tornada a casa

Quan acabi el seu tractament, l’equip de turisme dental el durà a l’aeroport per tornar a casa. Un cop al seu país, vostè podrà efectuar les consultes que vulgui relacionades amb el seu tractament o recuperació per mitjà del nostre sistema de correu electrònic, per telèfon o per Skype. Si calgués, el podrà visitar algun dels nostres metges col·laboradors a Europa.

Consulta Dental Online

Faci clic aquí per fer una consulta on-line gratuïta o contacti amb nosaltres per telèfon.
Telèfon: +34 972 81 87 66