Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

A CESADEN disposem d’un gran equip de persones dinàmiques, amb iniciativa i amb ganes de treballar per i per al pacient. Som les persones que ens esforcem cada dia per tornar el somriure a tots i cadascun dels pacients que acudeixen a les nostres clíniques. El nostre equip és el motor que gestiona l’empresa d’una forma innovadora, dinàmica i eficaç. Professionals qualificats i formats en diferents àrees representen la diversitat dels pacients que venen diàriament a la nostra clínica.

On vols treballar?

Clínica CESADEN

A la clínica CESADEN hi treballa un equip humà format per auxiliars de clínica i higienistes, assessors comercials, directors i odontòlegs.

Oficines centrals

Situades a PLATJA D’ARO, l’equip està integrat per professionals de diferents àmbits (financer, recursos humans, jurídic, màrqueting, etc.), en què seleccionem llocs relacionats amb les àrees comercial-màrqueting i recursos humans.

ajudansamillorar

Ajuda'ns a millorar

A CESADEN la teva opinió és molt important i necessària. El nostre objectiu és sempre millorar els nostres serveis i tu ens hi pots ajudar. Explica’ns què és el que no t’agrada dels nostres serveis o de les nostres instal·lacions, què és el que canviaries o hi trobes a faltar. I també què és el que t’agrada. Estem oberts a tots els comentaris i observacions que ens vulguis fer.