Fundació i obra social Llistosella

Fundació i obra social Llistosella

fundacio

CESADEN no és només una clínica dental. Per nosaltres, el més important és la persona i dintre del nostre àmbit volem fer la nostra aportació a la societat. Per aquest motiu, disposem de la Fundació i Obra Social Llistosella. Entre les nostres activitats, treballem per oferir els nostres serveis a les persones sense recursos econòmics i fem xerrades per a diferents col·lectius com ara la gent gran. Les necessitats socials són per nosaltres un àmbit importantíssim de la nostra actuació i que no podem ni volem defugir ja que per nosaltres el tracte humà és primordial i prioritari.

La Fundació Llistosella va néixer l’any 1985 com una entitat sense ànim de lucre, amb l’objectiu de contribuir a la divulgació i a la prevenció de la salut bucodental de la població.

La Fundació Llistosella, que duu a terme les seves activitats a Catalunya, país on CESADEN és present, busca convertir-se en punt de referència i de trobada de totes aquelles institucions i professionals que treballen en benefici de la millora de la salut bucodental en tots els àmbits socials.

Les seves àrees d’actuació es concreten en cinc:

  • L’impuls de la investigació en odontologia, amb el suport del desenvolupament de noves tècniques, productes i materials en odontoestomatologia.
  • L’assistència bucodental gratuïta als col·lectius més desfavorits.
  • La prevenció mitjançant la divulgació de pràctiques d’higiene bucodental entre els nens i joves.
  • La formació continuada dels odontòlegs a través de cursos de formació.
  • La millora contínua de la qualitat en l’atenció al pacient per mitjà de la incorporació de les prestacions odontològiques més modernes i el suport a l’odontòleg mitjançant clíniques de diagnòstic, tractament i atenció al pacient.

Per a més informació, truquin al telèfon: (+34) 669 48 23 19

 

Divulgació d'hàbits d'higiene i prevenció de la salut bucodental

Un dels principals objectius que persegueix la Fundació Llistosella és la divulgació i formació d’un hàbit d’higiene bucodental correcte als més petits i els adults. Cal conscienciar els adults, que són els que hauran de conscienciar els nens, de la importància d’adquirir unes normes i costums correctes perquè tinguin cura de les seves dents. Aquesta és una tasca a què tots hem de contribuir: pares, escoles i la Fundació Llistosella. Amb l’ajuda de personal qualificat, s’ensenya als nens i adults les normes bàsiques i fonamentals perquè mantinguin les seves dents sanes i fortes.

higiene