Cesaden esport

CESADEN col·laborem des de la nostra fundació amb l’esport. Als inicis, entre els anys vuitanta i noranta, vam patrocinar un equip ciclista amateur d’on van sorgir una desena de ciclistes professionals com ara Melcior Mauri, Joan Llaneras i Miguel Ángel Martínez, entre d’altres. CESADEN mantenim aquesta vinculació i continuem amb aquesta tasca. Per això, oferim els nostres serveis a tots els esportistes federats que els necessitin i ens ajustem a les seves necessitats.

CESADEN, en el nostre compromís amb l’esport i la salut, hem esdevingut l’odontòleg dels esportistes. Així, CESADEN ens hem convertit en el partner odontològic del Comitè Olímpic amb vista als Jocs Olímpics o qualsevol esdeveniment esportiu en els anys precedents a la seva celebració, amb la finalitat de millorar la salut bucodental dels nostres esportistes i també el seu rendiment. I és que l’esport i CESADEN estan íntimament lligats. Molt més del que ens imaginem. Valors que tradicionalment vinculem a l’esport, com ara l’esforç, la disciplina, la superació de les adversitats, la concentració, el lideratge o el rendiment personal, són perfectament adaptables a l’entorn empresarial.

Per això, seguint aquesta línia, fem descomptes a tots els esportistes federats que necessitin els nostres serveis.

Segueix l'Instagram de l'equip ciclista CESADEN.

esport

Sala Trofeos

La salut bucodental i l'esport

 

L’esport, com a activitat física, requereix un perfecte estat de salut per obtenir el rendiment màxim. No obstant això, el control de la salut bucodental dels esportistes és un dels aspectes menys atesos tot i els nombrosos problemes i baixes que provoca. De fet, problemes dentals o mandibulars són, en moltes ocasions, causes de problemes musculars, descens del rendiment, dificultat per recuperar-se d’una lesió o motiu perquè una infecció s’estengui en l’organisme.

La pràctica habitual de l’exercici físic és fonamental per gaudir de qualitat de vida. A més d’ajudar-nos a perdre pes i reduir el risc de malalties cardíaques i la diabetis, l’exercici físic millora l’autoestima i l’estat d’ànim. Caminar mitja hora diària, anar amb bici, fer aeròbic o practicar algun esport de competició, ens ajudarà a millorar la nostra salut i a preveure malalties.